Laden Congressen

« Alle Congressen

  • Dit evenement is voorbij.

Portsmouth Colorectal Congress

juni 14, 2023 - juni 17, 2023

Eerwaarde collega’s,
Namens Prof Jim Khan nodigen wij u graag allen uit om de 7e editie van ons Portsmouth Colorectal Congress bij te wonen. Dit congres zal plaatsvinden tussen 14 en 16 juni, met meerdere workshops op 17 juni. Het programma bevat meer dan 10 live robotische operaties met commentaar van experts in hun specialisme, interactieve lezingen, keynote sprekers die hun best practice delen, recente innovaties en technologie, en meerdere sociale evenementen gedurende de week!
Met meer dan 45 gastsprekers van over heel Europa en Azië zullen er ook geweldige sociale en networking mogelijkheden zijn. We accepteren ook mondelinge en video abstracts, waarbij de winnaars in deze categorieën de kans krijgen hun abstract te presenteren gedurende het congres en gratis toegang krijgen tot een van onze chirurgische cursussen! De deadline voor abstracts insturen is op 31 mei, en u kunt meer informatie vinden op onze website: www.portsmouthcolorectalcongress.com/abstracts.
Wij hopen dat u ons congres komt bijwonen, en stuur het gerust door naar geïnteresseerde collega’s, vrienden, en artsen in opleiding. Naast fysieke kaartjes bieden wij ook de mogelijkheid voor virtuele registratie, waarbij u digitale toegang krijgt tot het gehele congres, evenals toegang tot 6 maanden erna! Voor meer informatie en registratie, kijk vooral op onze website www.portsmouthcolorectalcongress.com. Wij hopen u spoedig welkom te mogen heten in Portsmouth!
Hoogachtend,
Het Portsmouth Colorectal Congress 2023 organisatorisch comité

Gegevens

Begin:
juni 14, 2023
Einde:
juni 17, 2023

Locatie

Portsmouth